27 Ekim 2014 Pazartesi

Yükselmede Öncelikli Adımlar

Seo yaptıracağımız bir internet sayfamızı ilk olarak içerikleri bakımından hazırlamalıyız. Bu içerik tam olduktan sonra yapılacak bazı işler daha vardır. Bunlardan en önemlisi doğru yer ile çalışmaktır. Bu işi yapmadan önce ilk olarak kendimize uygun bir firma bulmamız gerekmektedir. Bu firma bizim isteklerimizi tam anlamıyla karşılayacak bir firma olmalıdır. Bu firmayı bulabilmek içinse ilk olarak seo danışmanlık kurumuna müracaat etmeliyiz. Burada kendimize ne türde bir çalışma yapılacağını anlatırız ve onlarda bize hemen bir tane kurumsal seo firması bulurlar. Burada seo fiyatlarını konuşuruz ve anlaştıktan sonra seo hizmeti almaya başlayabiliriz. Sitemizin içeriklerini hazırlarken şunlara dikkat etmeliyiz:
1-)Başlık Kısmı
Sitenizin başlığı sitenizin anahtar kelimesini geçirmelidir.
Başlığınız anahtar kelime ile başlayabilir.
Başlığınız en az 3 kelimeden oluşmalıdır.
Başlığınız en fazla 66 karakterden oluşmalıdır.
2-)Bağlantılar
Url’de bulunan yazıda anahtar kelime geçmelidir.
3-)Meta Kısmı
Açıklama kısmında anahtar kelime bulunmalı, en fazla 160 kelimeden oluşmalı, bu kısım anahtar kelime ile başlamalı ve etiketler anahtar kelime içermelidir.
 4-)Makale
Kullanılan anahtar kelime H1 ile kullanılmalı, H1 anahtar kelime ile başlamalı ve H2, H3 etiketleri de kullanılabilir.
5-) İçerik Kısmı
İçerik en az 340 kelimeden oluşmalıdır. 350 kelimede anahtar sözcük en fazla 3 defa kullanılmalıdır. Anahtar kelimeler paragrafın ilk ve son 60-110 kelimeleri arasında olmalıdır. İçerikte kullanılan yazılar tamamen özgün olmalıdır. Burada çalıntı veya kopyalanmış bir yazı yayınlanırsa bu yazı sitenize seo açısından zarar verecektir.

0 yorum:

Yorum Gönder