22 Eylül 2014 Pazartesi

Seoda Nasıl Bir Yol İzlenir?

Bu sayfayı da çıkarmak biraz vaktimizi olacaktır. İkinci sayfamızda en tepeye çıktığı zaman yapacağımız şey basittir. Bu tepeye çıkarmış olduğumuz iki sayfa günde 3bin’er ziyaret aldığını varsayalım.Bu sayede kendi rant’ları ile tepedeki yerlerini bir süre koruyabileceklerdir. Bunun haricinde de yapacağımız şey bizi tepede daha fazla tutacaktır. Bu yol şöyledir. Tepeye çıkardığımız bu iki sayfa arasında birbirlerine paylaşım yaptıkları içerikler arasından bazıları içerisinde linkler verebiliriz. Bu sayede yukarıdaki yerimiz daha kuvvetli olacaktır. Yapılan bu çalışmalar sonucunda web sayfalarınız daha fazla görüntülenecek, görüntülendikçe daha fazla sosyal ortama yayılacak ve bir örümcek ağı haline gelecektir. Bu sayede sitenize daha fazla müşteri çekeceksiniz. Buda sizin cebinize yansıyacaktır. Artık daha fazla para kazanıyorsunuzdur.

Burada SEO adı altında sizlere nasıl para kazandıracağımızı anlattık. Sizlere nasıl yardımcı olacağımızı ve sizlerin bunlara nasıl karşılık vereceğinizden bahsettik. Şimdi de SEO nun zorluklarından, çalışmalarından ve daha birkaç şeyden daha bahsedeceğiz.

SEO çalışmalarında başarılı olabilmesi için altında bulunan blog sayfaları ve sosyal ağları sağlam olmalıdır. Çalışılacak olan ekip en az 3 4 kişiden ve kendinden emin, güvenilir, iş hayatında deneyimli, iş hayatında tecrübeli ve çalışma koşullarına her türlü uyum saylayabilecek kişiler olmalıdır. Bu dediğimiz kriterler sağlanırlarsa daha başarılı ve yüksek oranda çalışma kapasitesi ile birlikte bir çok iş alınacaktır ve çalışan kişilerin gelirleri de yükselecektir. Çalışan kişiler SEO ile kalmayıp kendi işlerinin bulaşabilecekleri başka programlar ve diller de bilmelidirler. Eğer müşteri kendilerinden bir hata hakkında yardım istediği zaman müşteriye yardım edemeyeceksen müşteri bu durumdan etkilenir ve kendisine yardımcı olacak kişileri arar. Buda ortaya güven problemini çıkarır. Çıkan bu sorun da bizim açımızdan hiç iyi olmaz. Bu nedenlerden dolayı çalışanlar yardımcı olabilecekleri kadar başka şeylerden de anlamalıdırlar. En azından sorunlara yardım edebilecekleri kadarından. Bu sayede kendilerini daha güvenli bir çalışma şekline sokacaklardır ve daha iyi moralle çalışılacaktır.

Bir başka etken ise çalışma ortamı ve olanaklardır.

Burada çalışanların istekleri ön planda tutulmalıdır. Onlara daha rahat çalışma koşullarına elverişli ortamlar hazırlanmalıdır. Çalışanlardan tam verim alabilmek için onlara bu türde olanakları çok görmemeliyiz. Onlar bize para kazandıracaklardır.

Bunlar çalışanların morallerini üst seviyede tutacaktır. Bu sayede insanlar çalıştıklarında sorunlarını unutacaktır ve daha verimli hale gelecektirler.

Evet arkadaşlar çalışanlarımız için saydığımız bu kriterlerde müşterilere nasıl davranılması konusunda dediğimiz gibi onlara istediğini verecek olursak onlarda bizlere karşılığını fazlasıyla verecektir. Bu sayede pişmanlık yaşamadan müşteriler, çalışanlar ve iş veren kişi memnun kalacaktır.

Evet arkadaşlar burada anlatmak istediğim şeyleri yazıya bu kadar dökebildim. Yazılarımızı okuyanlara teşekkür’ü borç biliyorum ve bu yazılanların uygulanmasını düşünüyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder