25 Eylül 2014 Perşembe

Yükselmek İçin Seo Fikirleri

Günümüzde SEO çok büyük bir şekilde firmaların birinci tercihi olmuştur. Bu seçimde en ön sırada olmasının nedeni biraz zaman ile kesin çözümün sizlere sunulmasıdır. Kesin olmayacak bir iş olsa bu kadar değer göremezlerdi. SEO yapacak firma veya bireysel bir kişi bu işi yapmadan önce iş tecrübesi edinmelidir yoksa bu piyasada çok fazla tutunamayabilir. Bu piyasada insanlar her yerde olduğu gibi burada da birbirleriyle bir yarış içerisindedirler. Her zaman daha fazla iş yapabilmek için ve daha fazla para kazanabilmek için sadece kendilerini düşünebilirler. Bir işlem sırasında kişilerin nelere dikkat edeceklerse onlar için iyi sonuçlar verebileceğini sizlere bir alt satırımda anlatacağım.

Sayfamızda bulunan yazılarda kendimizi en iyi şekilde sıkıcı olmadan okuyucunun okuma zevkine vardığı yazılarla anlatmalıyız. Google gibi arama motorlarında arama yaptığımızda ön sıralarda kalmamıza yardımcı olacak sayfa başlıklarını kendimizi anlatan kelimeler yapmalıyız. Bunları sitemizin kodlamasında “ <title></title> ” başlığına yazarız. Bunlar bizim yükselmemizde işimize yarayacaktır. Sayfamızda bulunan yazılarımız özgün yazılar olmalıdır. Bunun için belki de oturup kendimiz yazılar yazmalıyız.

Web sayfamızı ziyaret eden kullanıcıların rahatça dolaşabilmesi için kolay menüler hazırlanmalıdır. Seo için önemli olan arama motoru optimize sırasında daha hızlı iş görebilmeleri için site haritaları olmalıdır ve başka sayfalardan sitemize gelecek şekilde linkler verilmelidir. Sayfamızdaki yazıların renklerle uyumu ve güzelliği okuyuculara iyi gelecektir. Sayfamızın arka planında olan kod kısmında veri tabanımız hazır tablo halinde değil de kendimizin hazırladı CSS veya MySql veri tabanları olabilir. SEO içi bir önemli kısımda sayfamızda bulunan linklerin doğru şekilde çalışmasıdır. Bu linkler bozuklarsa 404 Not adında sitelere yönlendirilirler. Bunun yerine linki düzeltmeli veya kullanılan başka bir sayfaya ikici link olarak verilebilir.

0 yorum:

Yorum Gönder